آموزش

مقالات آموزشی

آموزش

مقالات آموزشی

آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی کامل

همان طور که از اسم این آموزش مشخص است می خواهیم با هم طریقه ساخت یک فروشگاه اینترنتی کامل را از صفر تا صد انجام دهیم. در این آموزش طوری مطالب را قرار داده ایم که هر فردی با هر سطحی از دانش ساخت سایت بتواند به راحتی از آن استفاده کند و هیچ نکته ای برای او مشکل و مبهم نباشد.

در این آموزش سعی می شود که با جدیدترین مطالب آموزش را انجام دهیم. خب بهتر است وقت رو تلف نکنیم و برویم برای آموزش.


هاست و دامنه :

برای داشتن یه فروشگاه اینترنتی و یا یه سایت باید ابتدا یکسری ابزارها را تهیه کنیم. اول از همه خرید هاست و دامنه می باشد. حالا هاست و دامنه چیست؟

هاست : هاست همان فضای ذخیره سازی است که فروشگاه و سایت ما با تمام یال و کوپالش درون این فضا قرار می گیرد. مانند هارد کامپیوتر سایت هم باید یک جایی ذخیره شده باشد که به آن فضا هاست گفته می شود. شما باید یک هاست با فضای مناسب برای خودتان تهیه کنید که اگر در گوگل سرچ کنید شرکت های خرید هاست می توانید به راحتی این کار رو انجام بدهید. فقط سعی کنید از شرکت های معتبر هاست تهیه کنید که الان تقریبا اکثر شرکت های هاستینگ ایران دارای کیفیت خوبی هستند. در زیر چند نکته درباره یک هاست و شرکت هاستینگ خوب را یادآور می شویم:

·      هاست شما باید سرعت خوبی داشته باشد.

·      شرکت مورد نظر باید پشتیبانی 24 ساعته داشته باشد.

·      هاست شما بهتر است هاست داخل ایران باشد تا سرعت بیشتری را برای سایت خود داشته باشید.

·      هاست شما باید زمان آپ تایم بالایی داشته باشد. یعنی باید پایداری بالایی داشته باشد و از دسترس خارج نشود.

توجه داشته باشید چون شما قصد ساخت سایت یا فروشگاه با وردپرس را دارید باید از هاست لینوکس استفاده کنید و در هنگام خرید نیز باید هاست لینوکس رو سفارش بدهید.

دقت داشته باشید که هاست ها با انواع برنامه ها مدیریت می شوند که معروف ترین آنها سی پنل است که الان شرکت های هاستینگ اکثرا همین ابزار را ارائه می دهند.


دامنه : دامنه همان آدرس سایت شما است که در مرورگر وارد می کنید و سایت باز می شود. دامنه را هم می تونید از همان شرکت هاستینگ که هاست خریدید دامنه را هم بخرید. دامنه ها پسوند های زیادی دارند مانند : .ir و .com و .org و ... که به دامنه .ir دامنه ملی می گویند که هر کدام را که خواستید می تونید انتخاب کنید البته هر پسوندی یه قیمتی دارد که شما می تونید انتخاب کنید. فقط در نظر داشته باشید که زمان خرید دامنه سعی کنید که دامنه های با زمان انقضا بالا مثلا 5 ساله تهیه کنید.

بعد از خرید هاست و دامنه یکسری اطلاعات برای مدیریت و ورود به هاست برای شما و به ایمیل شما فرستاده خواهد شد که توصیه می کنم این اطلاعات را در کامپیوتر و همچنین در یک دفتر یادداشت کنید و ایمیل ها را حذف کنید. با توجه به اطلاعات داده شده وارد هاست خود شوید و با نام کاربری و رمز عبوری که دارید وارد شوید.

بعد از ورود به مدیریت هاست خود با یک صفحه رو به رو می شوید که گزینه های زیادی دارد که کم کم با مهمترین آنها نیز آشنا می شوید.


ساخت ایمیل برای سایت یا فروشگاه :

در اینجا قصد داریم تا برای سایت یا فروشگاه خود یک یا چند ایمیل ایجاد کنیم. برای این کار در مدیریت هاست خود در قسمت EMAIL بر روی گزینه Email Accounts کلیک کنید تا وارد یک صفحه جدید شوید. در این صفحه ابتدا گزینه ها را که شامل آدرسی که می خواهید ایجاد کنید و رمز عبور را وارد کنید و سپس بر روی Create Account کلیک کنید تا ایمیل شما ایجاد شود. شما برای دسترسی به ایمیل خود باید از این اطلاعاتی که دادید استفاده کنید.


نصب وردپرس :

در اینجا به سراغ نصب وردپرس خواهیم رفت. برای نصب وردپرس ابتدا باید فایل زیپ وردپرس را از سایت زیر دانلود کنید:

Fa.wordpress.org

که باید آخرین نسخه آن را دانلود کنید. بعد از دانلود وردپرس به مدیریت هاست خود رفته و بر روی گزینه File Manager کلیک کنید تا صفحه جدید باز شود. در این صفحه ما همیشه با پوشه public_html کار داریم چون تمام سایت ما در داخل این پوشه قرار می گیرد. پس پوشه public_html را باز کنید. سپس بر روی گزینه Upload بگردید و بر روی آن کلیک کنید تا فایل زیپ وردپرس را با آن آپلود کنید. بعد از آپلود یک refresh بزنید تا فایل زیپ وردپرس دیده شود. حالا فایل زیپ را باید از حالت زیپ خارج کنید. برای این کار ابتدا فایل وردپرس را انتخاب کنید و گزینه Exteract را بزنید. با این کار یک پوشه جدید ایجاد می شود که همان پوشه وردپرس اکسترکت شده است.

حالا وارد این پوشه شده و هر چیزی که درون آن است را انتخاب کرده و cut و یا move را بزنید و درون خود public_html قرار دهید. یعنی همه فایل های درون پوشه wordpress باید درون پوشه public_html قرار بگیرند.

حالا به صفحه اول مدیریت هاست برگردید. در اینجا باید یک پایگاه داده یا دیتابیس برای سایت و فروشگاه خود ایجاد کنیم. برای این کار بر روی گزینه MySQL یا شبیه به این کلیک کنید. سپس بر روی Create new database یا دیتابیس جدید کلیک کنید تا بتوانید یک دیتابیس جدید ایجاد کنیم. سپس در صفحه بعدی نام کاربری و رمز عبوری را انتخاب کنید و دیتابیس را بسازید. حتما این اطلاعات را نیز یادداشت کنید.

حالا مرورگر خود را باز کرده و آدرس سایت خود را وارد کنید.

بر روی دکمه بزن بریم کلیک کنید. در صفحه بعد نام پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور خود را که در مراحل قبلی ساختیم را وارد کرده و دو گزینه آخر را هم به همان شکل رها کنید و دکمه فرستادن را فشار دهید. در صفحه نصب اجرا نصب را بزنید. در صفحه بعد نیز عنوان سایت خود و یک نام کاربری و رمز عبور و ایمیل برای ورود به وردپرس خود وارد کنید. سپس در صفحه بعد دکمه ورود را بزنید تا صفحه مربوط به ورود به وردپرس ظاهر شود. نام کاربری و رمز عبور خود را که در مرحله قبلی ایجاد کردید را وارد کنید و وارد وردپرس خود شوید.

تبریک شما وردپرس را با موفقیت نصب کردید و حالا صفحه مربوط به آن را مشاهده می کنید که در ادامه با تمامی موارد وردپرس آشنا خواهید شد.


منبع : آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.