بخش Font : این بخش بیشتر برای تنظیمات مربوط به اندازه و نوع فونت و رنگ و ... متن می باشد که اگر به هر کدام از آیکون های آن نگاه کنید به راحتی متوجه کار آن آیکون خواهید شد. مثلا به راحتی می توانید فونت و اندازه آن را تغییر دهید. با علامت های A می توانید به صورت گام به گام اندازه را تغییر دهید و یا رنگ و جلوه به متن اضافه کنید. همچنین می توانید در این بخش توان و اندیس را نیز قرار دهید. شما به راحتی می توانید با آیکون ها کار کرده و طرز کار آنها را یاد بگیرید که خیلی هم راحت هستند.
بخش Paragraph : همان طور که از نام این بخش مشخص است برای تنظیم پاراگراف و چینش متن ها به صورت راست چین و یا چپ چین و ... می باشد.
شما در این بخش به راحتی می توانید لیست های خود را با شکل ها و اعداد و ... ایجاد کنید و کافی است که یکی از انواع این لیست ها را انتخاب کرده و هر با هر بار زدن دکمه Enter صفحه کلید همان علامت برای شما ایجاد می شود.
همچنین در این بخش می توانید چینش متن را تغییر و تنظیم کنید.
گزینه های بعدی در این بخش برای ایجاد تورفتگی پاراگراف و همچنین تعیین جهت متن نوشتاری می باشد که مثلا برای زبان فارسی باید گزینه Right To Left فعال باشد.
همچنین در این بخش می توانید با استفاده از آیکون ها میزان فاصله بین خطوط متن و رنگ و ایجاد خطوط افقی و عمودی را انجام دهید.
بخش Styles : این بخش برای استایل دادن و تغییر استایل و شکل متن به کار می رود و کافی است تا قسمت مورد نظر متن خود را انتخاب کرده و یکی از استایل ها را انتخاب کنید تا بلافاصله بر روی متن شما پیاده شود. (البته این استایل ها خیلی به درد بخور نیستند)
بخش Editing : این بخش برای جستجو و پیدا کردن کلمات و عبارات در متن به کار می رود و با ابزارهای موجود در این بخش می توانید این کار را به راحتی انجام دهید.
برای پیدا کردن یک عبارت از گزینه Find استفاده کنید و با کلیک بر روی آن یک بخش در سمت چپ با عنوان Navigation باز می شود که کافی است کلمه یا عبارت مورد نظر خود را درون آن تایپ کرده و نرم افزار به راحتی همه آن عبارات را در کوتاه ترین زمان جستجو می کند و به همراه جمله آن به شما نمایش می دهد.
گزینه Replace برای زمانی به کار می رود که شما متنی طولانی دارید و متوجه شده اید که یک کلمه را به صورت زیاد در داخل متن اشتباه تایپ کرده اید. در این زمان می توانید با این ابزار کاربردی به راحتی کلمه اشتباه را تایپ کرده و با کلمه صحیح آن را جایگزین کنید و نرم افزار خیلی سریع تمام کلمات اشتباه را با کلمه صحیح جابجا می کند.
این گزینه را انتخاب کرده و مانند تصویر زیر کلمات اشتباه و صحیح را وارد کنید.
گزینه Select نیز برای انتخاب متن می باشد.
در اینجا به صورت کامل با ریبون HOME آشنا شدیم و در ادامه ریبون های دیگر را بررسی خواهیم کرد.
ریبون INSERT
این ریبون برای اضافه کردن انواع تنظیمات به سند می باشد. بر روی آن کلیک کنید.
در این ریبون هم بخش های زیادی به همراه آیکون های زیاد را مشاهده می کنید. در زیر با این بخش ها آشنا خواهید شد.
بخش Pages : در این بخش می توانید صفحات سند خود را تنظیم کنید. اولین گزینه این بخش Cover Page است که برای ایجاد یک جلد به کار می رود. برای این کار بر روی فلش کناری آن کلیک کنید تا لیستی از این جلدها برای شما نمایش داده شود و شما می توانید از آنها استفاده کنید و با کلیک کردن بر روی هر کدام از آنها بر روی سند شما اعمال می شود.
همچنین گزینه Blank Page صفحه خالی برای شما ایجاد می کند و با کلیک بر روی این گزینه به هر تعدادی می توانید صفحه خالی در زیر هم ایجاد کنید.
گزینه Page Break صفحه شما را می شکند و در واقع یک صفحه خالی جدید برای شما ایجاد می کند.
منبع : آموزش ورد 2013 به زبان ساده قسمت دوم